Dimitrije Knjeginjić dobitnik nagrade IEDC - Poslovna škola Bled za 2013.

Nagradu Unicredit AAA za 2013.godinu, koju dodeljuje IEDC-Poslovna škola Bled svojim diplomcima, za Srbiju dobio je Dimitrije Knjeginjić, direktor Lafarge Srbija. Knjeginjić završio je Executive MBA studije na IEDC 2010. Godine.

Na forumu Unicredit AAA učestvovalo je više od 90 diplomaca IEDC-Poslovne škole Bled, iz ukupno 8 država. Obratio im se dr. Pankaj Ghemawat iz poslovne škole IESE u Španiji, a dodijeljeno je i pet nagrada Unicredit AAA za 2013.godinu, koju dodjeljuje IEDC-Poslovna škola Bled. Diplomci IEDC-Poslovne škole Bled uključeni su u 15 alumni klubova širom sveta, među kojima je aktivan IEDC Alumni klub u Srbiji.

Javno priznanje koje IEDC poslovna škola svake godine dodeljuje petorici uspešnih diplomaca za ostvarivanje najviših ideala koji uključuju lična postignuća u karijeri, vođenje, rad za dobrobit društva i doprinos razvoju škole – tzv. nagradu Unicredit AAA za 2013. – ove su godine dobili Aleksander Zalaznik (PMBA 2007), generalni direktor kompanije Danfoss Trata (Slovenija) i Iztok Seljak (PMBA 1998) predsednik Poslovnog odbora kompanije Hidria, Dimitrije Knjeginjić (MBA 2010), direktor kompanije Lafarge Srbija (Srbija), Hakif Gashi (ISMP 2012), predsednik Uprave Meridian Corporation i Miroslav Klepač (MBA 2000), član Uprave Podravke (Hrvatska).

Dimitrije Knjeginjić je povodom uručenja nagrade izjavio: “Uspeh zavisi od ljudi; u njih je treba ulagati svu raspoloživu energiju, vreme i sredstva.”

Okupljenim diplomcima iz osam različitih zemalja obratio se dr. Pankaj Ghemawat, profesor na poslovnoj školi IESE u Španiji i jedan od pedeset vodećih svetskih mislilaca na području poduzetništva, čija je knjiga World 3.0 osvojila nagradu Thinkers50 Best Business Book Award.

Dimitrije Knjeginjić sa prof. Danicom Purg