USLOVI KORIŠĆENJA

Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela Lafarge veb-sajta (website)  i/ili svih njegovih delova  automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem Lafarge veb-sajta, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo Lafarge veb-sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Lafarge sadržaje na veb-sajtu objavljuje u dobroj nameri, u cilju informisanja svih zainteresovanih strana o svojim aktivnostima, proizvodima, vrednostima i ciljevima, i  čini razumne napore da osigura da su informacije na veb-sajtu tačne, ali ne daje nikakve garancije, niti je odgovoran za tačnost, sadržinu, kompletnost, zakonitost, pouzdanost, operativnost ili dostupnost informacija ili sadržaja prikazanih na veb-sajtu. Sve sadržaje Lafarge  veb-sajta  koristite na vlastitu odgovornost i Lafarge se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Lafarge nije odgovoran za brisanje, pogrešno ili neblagovremeno dostavljanje bilo kakvih informacija ili sadržaja. Lafarge ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu skidanjem fajlova ili pristupom bilo kakvom sadržaju na Internetu do koga se došlo pomoću ovog veb-sajta. Lafarge ne snosi odgovornost za korišćenje ovog veb-sajta ili bilo koje s njom povezane veb-stranice te ni na koji način neće snositi odgovornost za bilo kakve direktne, slučajne, posebne, indirektne, kažnjive ili druge posledice ili štetu koje nastanu na osnovu vašeg pristupa, korišćenja ili nemogućnosti korišćenja  ovog veb-sajta  web stranice ili bilo koje s njom povezane veb-stranice, ili bilo kakve greške ili propuste u njenom sadržaju, uključujući, ali ne ograničavajući se na viruse koji mogu zaraziti vašu računarsku opremu, ili bilo kakav gubitak poslova, dobiti, podataka ili korišćenja veb-sajta.

Lafarge polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale) Raspoloživi materijal se može koristiti samo za ličnu i nekomercijalnu upotrebu (osim u slučaju ako je to prethodno pismenim putem odobreno od strane Lafarge-a). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela veb-sajta smatra se kršenjem autorskih prava i podleže građansko-pravnoj i krivičnoj odgovornosti.

Lafarge  veb-sajt sadrži linkove na veb-stranice izvan vlastitog veb-sajta. Lafarge veb-linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan  Lafarge veb-sajta.

Logotip Lafarge i obeležja koja se pojavljuju na ovom sajtu zaštićeni su i registrovani od strane Lafarge-a ili se koriste pod licencom. Upotreba ili zloupotreba ovih zaštitnih znakova ili bilo kog drugog sadržaja koji se nalazi na ovom sajtu je zabranjena i podleže građansko-pravnoj i krivičnoj odgovornosti.