Karijere

 

Dobrodošli na stranicu posvećenu karijeri u Lafarge Srbija. Ovde možete da nađete sve informacije o našim vrednostima, o mogućnostima za zapošljavanje, stažiranje i obavljanje prakse kod nas. 

Raditi u građevinskoj industriji predstavlja veliki izazov u današnje vreme ubrzane urbanizacije koju prate visoki tehnološki zahtevi uz odgovornost prema okruženju, zajednici i partnerima. Lafarge Srbija želi da zapošljava, razvija i zadrži najbolje talente koji će doprineti rešavanju izazova i kreiranju novih rešenja za budućnost. Potrebni su nam ljudi koji su spremni da uče, preuzmu inicijativu, pokažu samostalnost i razviju u potpunosti svoje potencijale. Lafarge Srbija nudi uzbudljive karijere i profesionalne mogućnosti u izgradnji bolje budućnosti. 

Brojne profesionalne mogućnosti u oblasti operacija i tehničkom sektoru, kao i u drugim funkcijama, pružaju mogućnost za lični razvoj, međunarodnu izloženost i atraktivno i bezbedno radno okruženje. Mi verujemo da su naši zaposleni glavni pokretači u ostvarivanju naših ambicija: okrenutost ka kupcima i tržištu, izvrsnost u operacijama, inovacije i integritet.

Posao u Lafarge Srbija je sjajna prilika za zaposlene koji žele da učestvuju u pronalaženju odgovora i rešenjea na izazove u građevinskoj industriji danas i u budućnosti. Kroz naš rad ćemo zajedno doprineti održivoj urbanizaciji i smanjenju uticaja na životnu sredinu.

Svetski lider u oblasti građevinskih materijala

Pridružiti se Holcim Grupi znači odabrati uspešnu Grupu koja gradi svoju poslovnu strategiju na inovaciji proizvoda i usluga. Naših 90,000 zaposlenih stvaraju vrednost našim kupcima i zainteresovanim stranama u preko 80 zemalja. Oni su takođe ti koji će pomoći našoj kompaniji da ostvari ambicije i postane kompanija koju želimo da imamo: 

1. Okrenutost ka kupcu i rešenjima
2. Izvrsnost
3. Inovacije su deo naše kulture kojom ćemo odgovoriti i predvideti zahteve društva i kupaca u građevinskim materijalima. Imamo najbolje.
4. Integritet i poverenje
5. Rad sa zajednicama u kojima poslujemo

 
karijera1.jpg

 

karijera2.jpg