Voda i priroda

 

Nedostatak vode je jedan od vodećih problema sa kojima se suočava naša planeta. Naša ambicija je da smanjimo količinu tekuće vode koju uzimamo iz prirode i da je pažljivo koristimo. 

U sušnim oblastima ustupićemo veće količine vode lokalnim zajednicama i ekosistemima nego što su količine koje mi koristimo. Takođe vodimo računa o bio-raznolikosti u svim područjima u kojima poslujemo.

Naša ambicija

Koristićemo manje tekuće vode u svim našim proizvodnim pogonima. Prepustićemo veće količine vode lokalnim zajednicama i prirodi u sušnim oblastima. Želimo da demonstriramo globanu pozitivnu promenu u pogledu bio-raznolikosti na našim kopovima. Obezbedićemo adekvatne higijenske uslove za sve naše radnike u našim pogonima.

Naši ciljevi

Do 2030. godine, želimo da dostignemo smanjenja količine tekuće vode koju koristimo iz prirode za 30%. Želimo da stvorimo pozitivan efekat po vodene resurse u sušnim oblastima.

Želimo da globalno demonstriramo pozitivne promene u pogledu bio-raznolikosti do 2030. godine. Takođe, želimo da osiguramo da svi naši zaposleni i izvođači po ugovoru imaju pristup ispravnoj vodi, kao i adekvatne sanitarne i higijenske uslove u našim pogonima.