Beočin biznis park

  

Za nova radna mesta

Beočin Biznis Park je projekat koji smo pokrenuli u saradnji sa opštinom Beočin, u cilju stvaranja novih radnih mesta u lokalnoj zajednici.

To je za Lafarge Srbija neprofitan projekat kojim želimo da privučemo investitore da započnu sopstveni posao u našoj industrijskoj zoni. Investitorima nudimo 18 hektara zemljišta na obali Dunava, u sklopu kompleksa fabrike direktno povezanih sa lukom koja ima međunarodni status. Lokacija je infrastrukturno opremljena gasom, električnom energijom i telekomunikacionim vezama.

Uz zemljište koje se ustupa investitorima pod povoljnim uslovima, kroz Centar zajedničkih usluga Lafarge nudi resurse i znanje koje će doprineti smanjenju troškova i povećanju efikasnosti investicija:

- tehničku i poslovnu infrastrukturu (električna energija, gas voda telekomunikacije, laboratorijska postrojenja, mašinske radionice, održavanje)

- tehničke usluge: održavanje higijene, restoran i ugostiteljske usluge, obezbeđenje, zdravstvena usluga, garaže, kancelarijski prostor

- poslovne usluge: pravne, računovodstvene i finansijske usluge i usluge u oblasti komunikacije, marketinga, bankarstva i osiguranja.
Zajednički konsalting centar može biti od velike pomoći investitorima u fazi pokretanja posla: kontakti, pribavljanje dozvola i saglasnosti, administrativne usluge, tehnički start-up i obezbeđenje pripremljene i obučene radne snage.

Prednosti lokacije

- Lokacija Biznis Parka smeštenog u najrazvijenijem delu Srbije, u AP Vojvodini, na 20 km od Novog Sada i 100 km od Beograda, 30 km od granice sa Hrvatskom, 100 km od granice sa Mađarskom i Rumunijom

- Veza sa glavnim evropskim transportnim koridorima: koridor VII (Dunav) i blizina  koridora X (železnica)

- Luka - međunarodna luka na Dunavu koja je tehnički potpuno razvijena i nalazi se u sklopu kompleksa Lafarge BFC.

Rezultati

Danas u našem Biznis Parku uspešno posluje pet investitora koji zapošljavaju 350 ljudi.

Image
biznis-park-desno-1.jpg
Image
biznis-park-desno-2.jpg
Image
biznis-park-desno-3.jpg