Doprinosimo izgradnji lepših gradova

 
 

Jedinstveni objekti, elegantne javne konstrukcije, skladni oblici, boje i teksture... kako bismo doprineli izgradnji lepših gradova, kreirali smo inspirativna rešenja upotrebe betona koja omogućuju stvaranje najsmelijih konstrukcija!

Doprinosimo izgradnji lepših gradova
 

Naš doprinos

Beton je kreativan materijal koji pretvara najneobičniju arhitektonsku ekstravaganciju u realnost. Beton može da poprimi jedinstvene forme, da se ulije u delikatne konstrukcije i pruži raznolikost tekstura i boja, pri čemu zadržava izuzetne karakteristike.


Lafarge inovacije imaju za rezultat širok spektar betona koji formira paletu atraktivnih i inspirativnih rešenja:

  • Naši betoni ultra visokih čvrstoća ojačan vlaknima (Ductal®), naši ekskluzivni betoni „visoke mode", koji kombinuju izvanredne performanse i izuzetnu čvrstoću uz visoku fleksibilnost, omogućuju originalni dizajn od kojeg zastaje dah.
  • Naša paleta dekorativnih Artevia® betona ulepšava objekte i javne površine bojama i teksturama.
  • Naši samougrađujući i samonivelišući betoni (Agilia®) omogućuju tehničku i estetsku izuzetnost, nudeći pritom izuzetno finu završnicu... i neverovatno brzu i laku primenu!

Ovakva rešenja omogućuju arhitektama da dizajniraju i kreiraju prepoznatljive objekte, da učine funkcionalnim i komfornim ustanove kao što su bolnice, da aerodrome i stadione učine arhitektonski jedinstvenim i da pomognu očuvanju arhitektonskog nasleđa.

 

Naša kreativnost pomaže da svaki grad učinimo jedinstvenim, poželjnim i prijatnim mestom za život!