Doprinosimo izgradnji lepših gradova

 
Jedinstveni objekti, elegantne javne konstrukcije, skladni oblici, boje i teksture... Kako bismo doprineli izgradnji lepših gradova, kreirali smo inspirativna rešenja koja omogućuju stvaranje najsmelijih konstrukcija.
 
Doprinosimo izgradnji lepših gradova
 

Naš doprinos

Beton je kreativan materijal koji pretvara najneobičniju arhitektonsku ekstravaganciju u realnost; može da poprimi jedinstvene forme, da se ulije u delikatne konstrukcije i pruži raznolikost tekstura i boja, pri čemu zadržava izuzetne karakteristike.


Lafarge inovacije imaju za rezultat širok spektar betona koji formira paletu atraktivnih i inspirativnih rešenja:

  • Naši betoni ultra visokih čvrstoća ojačani vlaknima (Ductal®), naši ekskluzivni betoni „visoke mode", koji kombinuju izvanredne performanse i izuzetnu čvrstoću uz visoku fleksibilnost, omogućuju originalni dizajn od kojeg zastaje dah.
  • Naša paleta dekorativnih Artevia® betona ulepšava objekte i javne površine bojama i teksturama.
  • Naši samougrađujući i samonivelišući betoni (Agilia®) omogućuju tehničku i estetsku izuzetnost, nudeći pritom izuzetno finu završnicu... I neverovatno brzu i laku primenu.

Ovakva rešenja omogućuju arhitektama da dizajniraju i kreiraju prepoznatljive objekte, da učine funkcionalnim i komfornim ustanove kao što su bolnice i slične institucije, da aerodrome i stadione načine arhitektonski jedinstvenim i da pomognu očuvanju arhitektonskog nasleđa.

 

Naša kreativnost pomaže da svaki grad učinimo jedinstvenim, poželjnim i prijatnim mestom za život.