Doprinosimo boljem povezivanju gradova

 
 

Stanovnici gradova imaju potrebu da se što brže kreću, kako unutar gradova, tako i između njih. Bilo da su u pitanju mostovi i tuneli, autoputevi i železnica, aerodromi i stanice, naša građevinska rešenja se koriste za većinu infrastrukturnih mreža čime doprinosimo boljoj povezanosti gradova i protoku saobraćaja i ljudi.

Doprinosimo boljem povezivanju gradova
 

Naš doprinos

Brže i lakše kretanje kroz grad, od kuće do posla, ili iz jednog dela grada u drugi, kao i putovanja u druge gradove, predstavljaju potrebu stanovništva većine gradova.

 

Da bi se olakšalo kretanje kroz gradove, mi pružamo rešenja koja se koriste za izgradnju postojanih i održivih infrastrukturnih mreža.

 

Širom sveta, naši cementi, agregati i betoni pomažu da gradovi budu bolje povezani: oni se koriste za izgradnju metroa, autoputeva i pruga, mostova i tunela, luka, stanica i aerodroma i omogućuju ljudima da se lakše kreću i tako štede svoje vreme.

 

Kada se radi o izuzetno velikim projektima, mi mobilišemo sve naše logističke i naučne resurse kako bismo obezbedili neometanu isporuku velikih količina naših proizvoda za specijalne namene, ukoliko je potrebno i 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.