Doprinosimo izgradnji stambenog prostora u gradovima

 
 

Da bismo svim stanovnicima gradova omogućili adekvatne i pristupačne stambene uslove prilagođene njihovim potrebama, nudimo rešenja korišćenjem cementa i betona, kao i inovativne procese i usluge koje omogućuju svakom pojedincu da sebi obezbedi dom po najpovoljnijim uslovima.

Doprinosimo izgradnji stambenog prostora u gradovima
 

Naš doprinos

Za sve nove stanovnike gradova, kao i one koji već žive u njima, prvi prioritet je obezbeđenje stambenog prostora. Njima je potrebno više od samog krova nad glavom, oni žele svoje mesto u svom gradu, mesto koje će biti njihov dom.


Naši materijali su postojani, dostupni i povoljni. Pomoću njih se mogu obezbediti pristupačni i kvalitetni stanovi za stanovnike gradova. Naša ponuda obuhvata:

  • Rešenja u upotrebi cementa i betona za izgradnju novih domova i adaptaciju postojećih.
  • Inovativne procese i usluge za bržu i jeftiniju izgradnju stambenog prostora. Zahvaljujući našim partnerstvima, razvili smo inovativna rešenja koja se zasnivaju na betonu, poput integrisanih oplata koje ostaju ugrađene u objekte.

Da bismo najsiromašnijem sloju stanovništva omogućili da sebi obezbede stambeni prostor po pristupačnim uslovima, posebno u zemljama u razvoju, došli smo do rešenja koja omogućuju:

  • Veću dostupnost naših materijala. Na primer, ponudili smo način kako da isporučujemo beton da on bude lakše dostupan svima.
  • Lakše obezbeđenje finansijskih sredstava. Razvili smo program mikro-kredita kojim pomažemo stanovnicima gradova da adaptiraju ili prošire svoje domove.

 

Na ovo smo se obavezali učešćem u programu „Ciljevi održivosti 2020" koji smo pokrenuli u junu 2012. godine.Pružiti mogućnost da dva miliona ljudi širom sveta sebi obezbede pristupačan i održiv stambeni prostor kroz razvoj i primenu inovativnih rešenja."