Beton

 

Iako se ovaj tradicionalni kompozitni materijal dobija relativno jednostavnim tehnološkim postupkom, tj. mešanjem cementa, vode i agregata, duže od sto godina u mnogim laboratorijama širom sveta ispituje se njegova struktura i istražuju mogućnosti za poboljšanje tehničkih i tehnoloških svojstava. Lafarge Srbija postavlja nove standarde u proizvodnji betona na domaćem tržištu. Ovde  možete videti sve što vas interesuje o betonu za vaše potrebe.

Proizvodnja betona

Voda, cement i agregati. Sastojci su jednostavni ali je stvarni proces proizvodnje betona mnogo komplikovaniji. 
Razvoj receptura za beton zahteva veoma razvijene naučne veštine. Kvalitet cementa i agregata, doziranje i proporcije su samo neki od faktora koji utiču na karakteristike betona.

 

Proizvodi

Lafarge Beton Srbija proizvodi raznovrstan asortiman  betona koji se, zbog svojih karakteristika, mogu koristiti za najrazličitije potrebe.

 

Lafarge fabrike betona

Kompanija Lafarge raspolaže značajnim brojem fabrika betona, uključujući i mobilne fabrike postavljene na konkretna gradilišta, prilagođene svakom pojedinačnom projektu, sa kompletnim uslugama logistike, proizvodnje, kvaliteta i transporta betona. Ovakav pristup pruža fleksibilnost u smislu mogućnosti prilagođavanja svim zahtevima projekta (sa aspekta investitora, nadzora i izvođača radova).

 
 

Kontakti