Uvođenje cementa BeoUNO PC35M(S-V) 42,5N-LH/S10 u porodicu ECOPlanet proizvoda

Veliko nam je zadovoljstvo da je kompanija Lafarge Srbija, pored dva postojeća ECOPlanet proizvoda u svoj portfolio (Beočinski Standard cement i hidraulično vezivo Multibat), razvila još jedan proizvod i uvrstila ga u ECOPlanet porodicu proizvoda, a to je cement BeoUNO PC35M(S-V)42,5N-LH/S10. 

Dokazivanje da naš proizvod zaslužuje da bude deo ECOPlanet brenda je zahtevalo dosta angažovanja na svim poljima. Pre svega, mi smo ovaj proizvod brendirali pod komercijalnim nazivom BeoUNO, razvili novi Tehnički propis i tehničku dokumentaciju, gde cement postaje sulfatno-otporni. Na ovaj način, cement BeoUNO je dobio novu oznaku a to je PC35M(S-V)42,5N-LH/S10 i prihvaćen je na tržištu kao efikasno i održivo rešenje za sve primene, preko stanogradnje do komplikovanih, zahtevnih betona. Takođe, pokazao se i kao odlična zamena za cement oznake CEM II/A-M(S-L)42,5R što je dalje dovelo do značajnog umanjenja ukupnog odnosa cement/klinker.


Za kompaniju Lafarge Srbija ovo znači da umesto dosadašnjih 22% udela ECOPlanet proizvoda u ukupnoj prodaji raste na 44%, čime se značajno penjemo na rang listi zemalja koje su implementirale ovaj brend.