Sajam zapošljavanja CAREER FAIR

Zadovoljstvo nam je što možemo da istaknemo da je kompanija Lafarge Srbija imala priliku da 17. aprila učestvuje kao zlatni sponzor na sajmu zapošljavanja Career Fair, u organizaciji Fakulteta tehnickih nauka.

U okviru sajma, studenti su imali priliku da se, u direktnoj interakciji, dodatno upoznaju sa svim segmentima poslovanja kompanije Lafarge Srbija, mogućnostima ličnog i profesionalno razvoja  i ciljevima u pogledu zaštite životne sredine i smanjenja emisija CO2.

Kao učenisk panel diskusije na temu „Kako se nositi sa izazovima prvog posla: saveti za uspešan početak karijere“, Nikola Spasojević (Menadžer za obuku i razvoj zaposlenih, regrutaciju i projekte u ljudskim resursima)  je motivisamo studente da ne treba da imaju strah, da preuzmu inicijativu, pokažu interesovanje za rad, učenje i želju za ličnim i profesionalnim razvojem.

Kako je kompanija Lafarge Srbija lider u održivim građevinskim materijalima, sa fokusom na zaštitu životne sredine i smanjenje emisija CO2, u okviru radionice pod nazivom “Građevinska revolucija” studenti su imali priliku da zajedno sa Ivanom Vidić (Menadžerom za kvalitet i zaštitu životne sredine) koristeći sve neophodne komponente, samostalno kreiraju određenu recepturu cementa sa smanjenom emisijom CO2.

 

Radujemo se budućim prilikama da upoznamo mlade talente i potencijalne buduće zaposlene,  jer jedino udruženi gradimo napredak za ljude i planetu!