Novogodišnji pokloni za mališane iz Beočina

Ove godine kompanija Lafarge Srbija je tradicionalno, novogodišnjim paketićima obradovala mnogo mališana, sve prvake u opštini Beočin, kao i decu u vrtiću koji se i ove godine nalazi u sklopu fabrike cementa.

U sredu, 20. decembra, u Domu kulture u Beočinu je održana priredba kojoj su prisustvovali učenici prvih razreda svih osnovnih škola opštine Beočin. U prazničnoj atmosferi, deca su uživala u predstavi pod nazivom "Kuva se kuva" u izvođenju kreativnog centra Čarolija.

Takođe, obezbedili smo i paketiće za sve grupe predškolske ustanove „Ljuba Stanoković“ koje se i dalje nalaze u prostorijama kompanije Lafarge Srbija. Za svaku grupu Deda Mraz je pripremio poklone i to igračke koje će mališanima ostati u vrtiću kako bi sva deca mogla da, zajedno i kroz igru, nauče puno toga novog.

Pored ovih ustanova, kao i prethodnih godina, obezbedili smo i paketiće za mališane koji se nalaze u Centru za socijalni rad u Beočinu, ali i za sve mališane koji će u vreme novogodišnjih praznika posetiti Dom zdravlja "Dr Dušan Savić Doda" Beočin.