Lafarge proslavio deceniju uspešnog poslovanja u Srbiji

U prelepom ambijentu Belog Dvora, u četvrtak, 13. septembra 2012. godine, obeležili smo  deset godina uspešnog poslovanja Lafarge-a u Srbiji. Naši gosti su bili predstavnici privrede-naši poslovni partneri iz svih oblasti poslovanja, Ambasador Francuske u Srbiji, gospodin Fransoa Gzavie Denio ( François-Xavier DENIAU predstavnici diplomatskog kora, šef delegacije EU u Srbiji gospodin Vensan Dežer, predstavnici državne administracije, lokalne zajednice, kupci, mediji i naši zaposleni.

Program je vodila Marija Kilibarda, a goste je u ime kraljevske porodice pozdravila kćerka princeze Katarine Alison Endrjuz.

Direktor Lafarge Srbija, Costin Borc, obratio se gostima sledećim rečima: " Zahvaljujući posvećenosti i angažovanju, izgradili smo stabilnu, savremenu i snažnu kompaniju, vodećeg snabdevača građevinske industrije. Ponosni smo na naše rezultate i činjenicu da su naš rad i energija ugrađeni u kapitalne objekte koji su simboli najznačajnijih, savremenih građevinskih poduhvata u Srbiji. Kada smo preuzimanjem Beočinske Fabrike Cementa stupili na srpsko tržište,2002.godine, rekli smo da je naša namera da ovde trajno poslujemo.To smo potvrdili novim investicijama i širenjem poslovanja, što je naša ambicija i za budućnost".

Iznenađenje večeri bio je koncert Aleksandre Radović.