Deca iz Beočina u kampu Vanja Grbić

Kamp nije u svrsi sporta već je sport u svrsi dečijeg zdravlja, razvoja i sazrevanja !
 

Beočin- 5.8.2022

Ovo je moto odbojkaškog kampa za decu koji organizuje naš proslavljeni reprezentativac i jedno od najzvučnijih imena svetske odbojke, Vanja Grbić, gde su, uz našu podršku ove godine učestvovala i deca iz Beočina.

Srećni smo što smo pomogli da među učesnicima kampa bude i desetoro dece iz Beočina, učenika osnovne škole Jovan Grčić Milenko, kojima je ovo bila nagrada za zalaganje tokom školske godine i prilika da uživaju u druženju sa vrhunskim sportistima, nauče nešto novo i upoznaju nove prijatelje.

Deca iz Beočina su boravila u kampu u peridu od 23- 30. jula, a brojne poruka koje smo dobili od roditelja dece i predstavnika škole, govore o tome su utisci izuzetno dobri, a deca prezadovoljna.

Dragan Mitić, direktor osnovne škole Jovan Grčić Milenko: „Hvala kompaniji Lafarge što ste omogućili da naši najbolji učenici borave u kampu Vanje Grbića i tako u praksi vide i shvate da se rad i trud isplate, pa da nastave tako, na radost svojih porodica, svoga grada i vas koji nam u tome pomažete“

Ovogodišnji letnji kamp održan je u Valjevu. Učesnici kampa bila su deca iz preko 30 zemalja, a od 25. juna do 6. avgusta kroz kamp je, u šest smena, prošlo 800 dece! Sa decom je tokom trajanja kampa radilo oko 80 trenera iz Srbije i inostranstva, a pored rada na odbojkaškim elementima, bila je zastupljena i šira edukacija dece sa ciljem usmeravanja na fizičke aktivnosti za pravilan razvoj. Svi sadržaji su bili izuzetno zanimljivi, aktuelni i prilagođeni uzrastu dece.

Podrška mladima kroz događaje u kojima se promovišu sport i zdrav život, takmičarski duh i fer-plej su kvaliteti koje Lafarge neguje i u svom poslovanju. Drago nam je što smo ulepšali rasput deci iz Beočina i verujemo da će lepe utiske iz kampa još dugo pamtiti.