Mobilnost u prvom planu

 

Lafarge podstiče i favorizuje pokretljivost svojih zaposelnih u geografskom i profesionalnom smislu. Rad u drugim zemljama, bez obzira da li se radi o dugoročnim promenama ili projektima od nekoliko meseci, hijerarhijski napredak ili promena radnog mesta... Mi brinemo o vašem ličnom i  profesionalnom razvoju i napretku.

Izgradite sopstvenu karijeru

Ne postoji unapred definisan profesionalni put u Lafarge-u! Svako gradi bogatstvo i raznovrsnost svoje karijere. Bilo da se radi o hijerarhijskim, profesionalnim ili geografskim promenama, vi držite ključeve svog uspeha!

 

Ukoliko ste otvoreni da učite i stičete nova znanja i veštine, ukoliko ste zainteresovani za dinamičan profesionalni put, bez obzira na školu koju ste završili, pružamo vam priliku za jedan postojani profesionalni put.

 

Ne postoji ni pravilo koje definiše vremenski okvir za bilo koju poziciju. U zavisnosti od pozicije i ličnosti potrebno je različito vreme da se postigne nivo stručnosti i očekivani poslovni rezultati. 

 

12% Lafarge-ovih menadžera već imaju iskustvo rada u drugim zemljama u okviru Lafrge grupe. Očekujemo da se taj broj udvostruči u narednih 5 godina.

Sve mogućnosti

Grupa je potpuno otvorena u pogledu internog oglašavanja otvorenih radnih mesta u svim zemljama gde posluje, kroz internu „berzu rada”, koja je dostupna svim zaposlenima.

 

Svako ima mogućnost da kroz otvoren razgovor sa nadređenim i službom ljudskih resursa izrazi svoje želje i dobije smernice za profesionalni razvoj.

 

Postoje brojni alati dostupni svakome koji pomažu da se procene sposobnosti, veštine i sklonosti i da se na osnovu njih planira karijera.

Multidisciplinarnost

U Lafarge-u, nije neobično da menadžer proizvodnje u Španiji postane menadžer strategije u sedištu u Parizu, ili da inženjer iz održavanja preuzme poziciju u službi ljudskih resursa. Multidisciplinarnost u jednom profesionalnom putu se ohrabruje, a kompanija se brine o tome da kroz obuke osigura da ove promene proteknu glatko.