Zašto izabrati Lafarge?
  • Poslati na
  • Štampanje
  • Označite
Fokus na održivom razvoju

Lafarge grupa je od svog osnivanja 1833. godine, gradila poslovanje u skladu sa humanističkim vrednostima, pažnjom i brigom za okruženje. Svaka aktivnost se vodi principom održivog razvoja gde se izazovi kao što su ekonomski napredak, zaštita životne sredine i društvena odgovornost moraju zadovoljiti. U sektoru Ljudskih resursa, briga o zaposlenima, o svakom pojedincu, ličnom i profesionalnom razvoju i raznovrsnost predstavljaju glavni pravac rada.

Grupa zansovana na humanističkim vrednostima

Od svojih najranijih dana Grupa je posvećena postizanju dugoročnog održivog industrijskog rasta. Usvojila je humanističke principe poštovanja, brige i rigoroznosti pre nego što se održivi razvoj pojavio kao koncept!

Održivi razvoj: stalna briga

Od 2005. godine, Lafarge je među 100 najboljih multinacionalnih kompanija u pogledu održivog razvoja po izveštaju Corporate Knights Inc. Očuvanje životne sredine i briga za zaposlenie i loklanim zajednicama su kamen temeljac svih naših akcija.

  • Poslati na
  • Štampanje
  • Označite

Vrednosti

Savremeno radno okruženje koje je obeleženo stalnim promenama, zahteva visoko stručne i motivisane zaposlene. Stoga veliku pažnju poklanjamo razvoju i obukama naših ljudi.

 

Lafarge je organizacija gde se stalno uči - kroz posao, sa kolegama, kroz obuke. Učenje i razvoj su neprestan proces koji je podržan na svim nivoima.

 

Društvene Mreže
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.