Dobrodošli na prostor posvećen karijeri u Lafarge-u. Ovde ćete moći da nađete sve informacije o vrednostima Lafarge grupe, o mogućnostima za zapošljavanje, stažiranje i obavljanje prakse. Poštovanje, integritet, etika, briga o drugima i otvorenost predstavljaju suštinske vrednosti koje nas vode u svim aktivnostima našeg sektora ljudskih resursa.

Zašto izabrati Lafarge

Vodeća pozicija u sektoru građevinskih materijala, internacionalno okruženje, mobilnost zaposlenih, kultura odgovornosti i izvrsnosti, razvoj zaposlenih, mogućnost napredovanja, uslovi rada...

 

Poslovi

Zanimanja u Lafarge grupi nisu isključivo vezana za proizvodnju cementa i podložna su promenama tokom vašeg profesionalnog puta. Upoznajte svu raznolikost profesionalnih mogućnosti u Lafarge grupi.

 

  • Označite
  • R.S.S.

Vrednosti

Savremeno radno okruženje koje je obeleženo stalnim promenama, zahteva visoko stručne i motivisane zaposlene. Stoga veliku pažnju poklanjamo razvoju i obukama naših ljudi.

 

Lafarge je organizacija gde se stalno uči - kroz posao, sa kolegama, kroz obuke. Učenje i razvoj su neprestan proces koji je podržan na svim nivoima.

 

Društvene Mreže
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.