Lafarge Srbija je deo LafargeHolcim Grupe, koja je nastala u julu 2015. godine spajanjem dve vodeće kompanije  u oblasti  građevinskih materijala: Lafarge i Holcim. Zapošljavamo 115.000 radnika u više od 90 zemalja širom sveta u preko 2.500 pogona (1.600 fabrika za beton, 600 fabrika za agregate, 180 fabrika cementa  i  70 pogona  za mlevenje).

 

S obzirom da se svet brzo menja i sa sobom donosi nove izazove u graditeljstvu i industriji građevinskih materijala, kao što su demografski  rast, urbanizacija, klimatske promene te očuvanje životne sredine, svoje celokupno poslovanje zasnivamo na načelima održivog razvoja. LafargeHolcim ima potrebna sredstva za rešavanje izazova našega sveta kroz lokalno prisustvo, najinovativnija rešenja kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca, snažnu posvećenost  bezbednosti i zdravlju,  i održivosti, uz efikasan  model poslovanja i visoko profesionalne timove.

 

Lafarge u Srbiji  ima jednu fabriku cementa i jednu fabriku betona.

Lafarge u Srbiji

Lafarge je vodeći snabdevač građevinske industrije Srbije, lider u proizvodnji cementa, sa razvojnim ambicijama u oblasti betona.

Vizija i ciljevi

 

Naš cilj je da zadržimo vodeću poziciju i  ostanemo pokretačka snaga i nosioci inovacija i rešenja u oblasti građevinskih materijala  kao odgovoran partner koji stvara dobit za svoje kupce i zajednicu u kojoj posluje.

 

Naš menadžerski tim

 

Na čelu našeg tima su stručnjaci sa velikim iskustvom i zapaženim rezultatima.

 

Kontaktirajte nas

 

Želite li da stupite u kontakt sa nama?

Pogledajte informacije kako da nas kontaktirate u Srbiji.

 

  • Označite
  • R.S.S.

Beočinski dragulj

Društvene Mreže
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.